UA

Справжня «вакханалія» на Вінничині - у фермера за ніч вирізали 5Га елітного саду, потрібен розголос

Закликаємо підтримати Сергій Вікторович і як мінімум поширити дану інформацію

Справжня «вакханалія» відбувається на Вінничині, за ніч фермер Ісайко Сергій Вікторович з господарства ФГ «Нусі», Могилівподільский район втратив більше 5 гектарів елітного саду. Провоохоронці шукають зловмисників які вчинили даний злочин, проте шукати потрібно не лише виконавців, потрібно притягати до кримінальної відповідальності замовників даного «беспредела». Декілька днів тому  невідомі під покровом ночі викорчували елітні фруктові дерева, в які фермер вкладав свої кошти та сили протягом останніх років.Загальни збитки вимірюються мільйонами гривень. Проект www.AgroBlog.com.ua звязався з Сергій Вікторовичем, за його словами він раніше мав земельний конфлікт з господарством СТОВ «Прогрес» Вінницької області Могилівподільский район. Підприємство СТОВ Прогрес  згідно реєстру youcontrol.com.ua належить Мацько Олег Юрійович. Фермер розповів, що минулий конфлікт закінчився рейдерським передискуванням 2 гектарів фруктових дерев, і схоже на цьому дана історія не закінчилась.

За словами  Сіргій Вікторовича місцева влада робить вигляд, що нічого не відбувається та не приймає жодних дій аби вирішити такі конфліктні ситуації, навпаки в неформальній бесідах всіляко натякають, що сваритись з СТОВ Прогрес не варто і краще полюбовно віддати землю.

Чи зможуть правохоронні органи розібратись у цьому «надскладному» злочині - аби визначити хто замовив нічну вирубку дерев фермера та покарати винних Сергій Іванович не знає, хоча залишається лише надіятись, що нова влада його почує і дану справа не «спустять на гальмах». Ми закликаємо підтримати Сергій Вікторович і як мінімум поширити дану інформацію, аби такі «беспредельщіки» отримали заслужене покарання.

facebook
viber
e-mail
copy

Коментарі (0)